Losse tickets Bayern München kopen

Er zijn verschillende manieren om losse tickets Bayern München te kopen. Wil jij een keer een wedstrijd van Bayern beleven in een uitverkocht huis?  hieronder vind je de verschillende mogelijkheden die je hebt ook aan kaarten voor een wedstrijd te komen. Een unieke Duitse voetbalervaring was nog nooit zo dichtbij!

Losse kaarten Bayern München zelf kopen

Bayern München heeft bij elke thuiswedstrijd ongeveer 10.000 kaarten beschikbaar voor de losse verkoop. De vraag naar losse tickets is echter veel hoger. Aan het begin van het seizoen kun je aangeven dat je een bepaalde wedstrijd wilt bezoeken. Je dient hiervoor een account aan te maken via de officiële website. Vervolgens is er een loting bij iedereen die zich opgegeven heeft. Het is dus een kwestie van geluk of jij een van de losse tickets kunt bemachtigen. Ook bestaat er een marktplaats waarin seizoenskaarthouders hun kaarten aanbieden in het geval deze zelf niet kunnen. Ook hiervoor dien je een account aan te maken om de kaarten te bemachtigen. Tevens is het goed om er rekening mee te houden dat kaarten altijd via een creditcard betaald dient te worden.

Losse tickets Bayern München via VoetbalticketXpert

Via VoetbalticketXpert is het ook mogelijk om losse kaarten voor Bayern München aan te schaffen. Deze organisatie heeft verschillende samenwerkingen waardoor er voor elk duel tickets beschikbaar zijn. Je kunt er dus ook voor kiezen om bijvoorbeeld een topwedstrijd tegen Borussia Dortmund te bezoeken. Deze tickets zijn vaak iets duurder maar je hebt wel gegarandeerd een zitplek. 

Uiteraard kun je ook een complete voetbalreis naar Bayern München boeken. Meer informatie daarover vind je hier.