Bayern München tickets

Er zijn verschillende manieren om Bayern München tickets te kopen. Wil jij een keer een wedstrijd van Bayern beleven in een uitverkocht huis en genieten van de sfeer in de Allianz Arena? Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden die je hebt om aan kaarten voor een wedstrijd van Bayern München te komen. Een unieke Duitse voetbalervaring was nog nooit zo dichtbij!

Aanbod losse tickets Bayern München

Bayern München tickets kopen

Ondanks de grote capaciteit van de Allianz Arena is iedere thuiswedstrijd van Bayern München stijf uitverkocht. Door de enorm grote achterban van de club zijn de seizoenkaarten ieder seizoen uitverkocht, hiervoor is een grote wachtlijst. Een groot gedeelte van de beschikbare tickets gaan dus naar de seizoenkaarthouders, sponsoren en officiële fanclubs. De overige tickets zijn beperkt en gaan alleen in de verkoop voor betaalde leden van de club, de zogenaamde ‘Mitglieders’.

De vraag naar kaarten is echter veel hoger dan het beschikbare aanbod, waardoor het enorm lastig is om rechtstreeks bij de club kaarten te bemachtigen. Voor een lidmaatschap bij Bayern München betaal je €60,00 per seizoen en dan heb je dus nog geen garantie op het verkrijgen van kaarten. Om dit te regelen kan je via de website van Bayern München een online account aanmaken, houd er rekening mee dat kaarten altijd via een creditcard betaald moeten worden.

Bayern München kaarten kopen bij tussenpartij 

Lukt het je niet om zelf tickets te kopen via de officiële website van Bayern München of heb jij hier geen tijd voor? Gelukkig bestaan er websites die online tickets verkopen voor thuiswedstrijden van Bayern München, zij fungeren als tussenpartij. Deze bedrijven hebben jarenlange ervaring in het verkopen van tickets en beschikken over de juiste contacten om hieraan te geraken. Zorg ervoor dat je kaarten koopt bij een betrouwbare website, niet op een marktplaats en niet bij een Engelstalige website. Betrouwbare websites herken je door de (onafhankelijke) reviews en de manier waarop het contact met de klant is ingericht. Bayern München tickets koop je eenvoudig en betrouwbaar bij VoetbalticketXpert of via de Voetbalticketshop.nl.

Het voordeel van het kopen van je kaarten bij een tussenpartij is dat je hier geen tijd en moeite in hoeft te steken. Tevens kan je iedere wedstrijd bezoeken die het beste bij je past qua datum en budget. Zo ook de topwedstrijd tegen Borussia Dortmund, de klassieker. Tickets voor deze wedstrijd zijn vaak iets duurder, maar je hebt wel gegarandeerd een zitplaats en een unieke voetbalervaring!

Bayern München tickets hotel

Ook is het mogelijk om bij een voetbalreisbureau tickets met hotel voor Bayern München te kopen. Vanuit Nederland is München toch al snel 8 uur rijden waardoor het handig is om na de wedstrijd in de stad te overnachten. Er bestaan voetbalreisbureaus die tickets verkopen in combinatie met één of meerdere hotelovernachtingen. Zorg ervoor dat je een bedrijf kiest die aangesloten is bij garantiefonds SGR. Hierdoor ben je goed verzekerd en kan je zorgeloos op reis gaan.