Tickets Bayern München – Borussia Dortmund

De grootste en populairste thuiswedstrijd van Bayern München is die tegen aartsrivaal Borussia Dortmund. Borussia Dortmund is de tweede grootste club van Duitsland en daardoor ieder seizoen concurrent in strijd om de Duitse landstitel. Om deze reden wordt de wedstrijd gezien als derby, ook wel ‘Der Klassiker’ genoemd. En dat terwijl beide clubs op 600 kilometer afstand van elkaar liggen. Het bezoeken van deze derby is echt de moeite waard en zal jou een unieke voetbalervaring opleveren. Lees hieronder hoe je het beste tickets voor Bayern München – Borussia Dortmund kunt kopen.

Boek hier je tickets voor  Der Klassiker 

Tickets Bayern München - Borussia Dortmund

Bestel je tickets op tijd en betrouwbaar

Wanneer jij geen seizoenkaarthouder van Bayern München bent is het eigenlijk onmogelijk om kaarten voor de wedstrijd tegen Borussia Dortmund bij de officiële clubsite te kopen. Wanneer jij Der Klassiker wilt gaan bezoeken is het aan te raden tickets te bestellen bij tussenpartijen. Bepaalde Nederlandse websites hebben jarenlange ervaring in het verkopen van tickets waardoor zij een groot netwerk van leveranciers hebben. Hierdoor hebben zij de middelen om tickets voor deze topwedstrijd te bemachtigen. Een goed voorbeeld hiervan is Voetbalticketshop.nl.

Aan te raden is om je kaarten op tijd, aan het begin van het seizoen, aan te schaffen. De wedstrijd tegen Borussia Dortmund zal snel uitverkocht zijn, want je bent niet de enige die deze wedstrijd wilt bezoeken. Hierdoor is de vraag groot en zullen de prijzen snel stijgen naar mate de wedstrijd dichterbij komt. Aangezien er veel websites op de markt zijn die voetbaltickets verkopen is het echt belangrijk dat jij op zoek gaat naar een betrouwbare tussenpartij. Kijk goed naar de beoordelingen van klanten op de websites en neem bijvoorbeeld eens telefonisch contact op om met een medewerker te spreken.

Tickets en hotel?

Op zoek naar tickets inclusief hotel voor de wedstrijd Bayern München – Borussia Dortmund? Ga dan op zoek naar een betrouwbaar voetbalreisbureau, boek hier jouw complete voetbalreis en laat deze op maat samenstellen!