Vervoer

Aangezien München helemaal in het zuiden van Duitsland ligt, is het een lange rit om jouw voetbalreis  met de auto te doen. Een betere optie is om het vliegtuig te pakken. Vanaf Amsterdam vlieg je in 1,5 uur rechtstreeks naar München toe. Met een beetje speurwerk hoeft een retourvlucht ook helemaal niet duur te zijn! Wanneer je toch naar München vliegt, maak er gelijk lang weekend van. München heeft namelijk genoeg bezienswaardigheden!

Vergelijk vliegtickets naar München

Zoals hierboven al stond aangegeven hoeft een vlucht naar München helemaal niet duur te zijn. Het is dan wel zaak om op tijd te boeken en om goed te vergelijken. Dezelfde vlucht kan namelijk ineens een paar tientjes goedkoper zijn met een beetje speurwerk. Voor het gemak staan hieronder drie aanbieders van vluchten naar München.

Vanaf het vliegveld naar München centrum

De luchthaven van München bevindt zich 40 km ten noorden van het centrum. Met de auto is het ongeveer een half uur rijden naar het centrum. Wanneer je met het openbaar vervoer naar het centrum wilt zijn er twee mogelijkheden. Je kunt zowel S-Bahn S1 als S-Bahn S8. Met de S1 duurt het ongeveer 50 minuten naar het hoofdstation en met de S8 ben je er iets sneller, 45 minuten. Een ticket kun je bij een van de automaten halen of online aanschaffen. De prijs van een enkeltje is voor volwassenen 11,60 euro. Koop hier je ticket voor de S-Bahn.

Je vlucht geregeld, en nu opzoek naar wedstrijdkaarten? Losse tickets koop je hier.