Voetbalreizen Bayern München

München is vanuit Nederland best een eind rijden. De snelste manier om de Zuid-Duitse stad te bereiken is met het vliegtuig. Het is dan ook aan te raden om van jouw wedstrijdbezoek een complete voetbalreis te maken. Combineer dit gelijk met een citytrip want in München is genoeg te zien Er zijn verschillende aanbieders die complete voetbalreizen Bayern München aanbieden. Je hotel en vlucht zitten dan inbegrepen bij je wedstrijdticket. Bayern München is al jaren de toonaangevende club in Duitsland en is zeker het bezoeken waard.

Voetbalreizen Bayern München via VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL biedt compleet verzorgde reizen naar Bayern München aan. Het voordeel is dat zo’n voetbalreisorganisatie voldoende expertise heeft en verschillende samenwerkingen met hotels. Op deze manier weet je zeker dat je hotel of dichtbij het stadion of in het centrum ligt. Vaak kun je ook je voorkeur voor een hotel aangeven. De hotels zijn altijd inclusief ontbijt waardoor je hier ook geen zorgen meer over hebt. Wanneer je ook een vlucht naar München wilt kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin kun je ook je wensen qua luchthavens aangeven en wordt er een offerte opgesteld die naar jouw wens is. Dit is de meest eenvoudige manier voor een zorgeloze voetbalreis Bayern München

Voetbalreizen Bayern München zelf regelen

Indien je jouw voetbalreis liever zelf regelt, kan dit natuurlijk ook. Wel is dit een stuk complexer. het is niet eenvoudig om aan een wedstrijdkaart te komen. Je dient online een account te maken en vervolgens wordt er geloot wie er een ticket krijgt. Wanneer het toch gelukt is om een wedstrijdkaart te bemachtigen, dien je nog een hotel en een vlucht te boeken. Kijk wel goed naar de ligging van het hotel. Het stadion bevindt zich in het noorden van de stad dus zorg ervoor dat je niet helemaal in het zuiden overnacht want dan ben je lang onderweg naar het stadion.