Voetbalreizen Bayern München

München is vanuit Nederland best wel een eind rijden. De snelste manier om de Zuid-Duitse stad te bereiken is natuurlijk met het vliegtuig. Het is dan ook aan te raden om van je wedstrijdbezoek een complete voetbalreis te maken. Combineer dit gelijk met een citytrip, want in München is genoeg te beleven en te zien. Je kan zelf een voetbalreis organiseren of deze boeken bij een gespecialiseerd voetbalreisbureau. Zij bieden voetbalreizen Bayern München aan waarbij tickets, hotelovernachting(en) en vlucht dan gecombineerd worden. Hieronder leggen wij uit hoe je dit het beste kunt regelen.

Aanbod Voetbalreizen Bayern München

Voetbalreizen Bayern München

Voetbalreizen Bayern München zelf organiseren

Wanneer het jou is gelukt om aan tickets voor een wedstrijd van Bayern München te komen dan is het tijd voor het tweede deel: het regelen van je vervoer en de hotelovernachting(en). Aan te raden is om jouw voetbalreis te combineren met een stedentrip München en daar langer dan één nacht te verblijven. Ook omdat Bayern München op vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagmiddag kan spelen, hier dien je rekening mee te houden wanneer je een weekendje weg boekt.

Vliegtickets München

De beschikbare vluchten vergelijk je eenvoudig op Skyscanner.nl. Vul hier je eisen in en de beste en/of goedkoopste vluchten getoond. De meest geschikte vlucht kan geboekt worden via deze website zelf of rechtstreeks bij de vliegmaatschappij. Vanuit Nederland en omliggende plaatsen kan je naar München Airport vliegen vanuit Amsterdam Schiphol, Rotterdam, Münster (Duitsland) of Brussel.

Hotel in München

De voetbalreis maak je compleet door een geschikt hotel in de stad München te vinden. Je kan ervoor kiezen om in het centrum of nabij het stadion te verblijven, de Allianz Arena ligt namelijk op ruim tien kilometer afstand buiten het centrum. Ga jij langer dan één nacht naar München, verblijf dan in het centrum van de stad. Wil jij alleen voor de wedstrijd naar de stad toe dan is het natuurlijk ideaal om nabij het stadion te verblijven. Goedkope hotels tot aan 5-sterren hotels in München vind je snel en eenvoudig op Booking.com. Filter hier op jouw wensen qua locatie, luxe en prijs en vind de beste hotels!

Voetbalreizen Bayern München boeken bij voetbalreisbureau

Heb jij geen zin of tijd om zelf jouw voetbalreis naar Bayern München te organiseren? Boek deze dan bij een gespecialiseerd voetbalreisbureau. Er zijn diverse voetbalreisorganisaties die reizen naar alle wedstrijden van Bayern München aanbieden. Deze organisaties hebben veel expertise en ervaring in het organiseren van voetbalreizen, profiteer hiervan. Het boeken bij een voetbalreisbureau hoeft niet per se duurder te zijn, omdat deze bedrijven prijsafspraken kunnen hebben met hotels en vliegmaatschappijen. Zorg ervoor dat je op zoek gaat naar een betrouwbaar en persoonlijk voetbalreisbureau zodat de voetbalreis op maat gemaakt kan worden.

Betrouwbare voetbalreizen

Een betrouwbaar voetbalreisbureau herken je onder andere door middel van onderstaande punten:

  • De (onafhankelijke) reviews over de organisatie, bijvoorbeeld via Trustpilot of Klantenvertellen.nl
  • De manier waarop het contact is ingericht met klanten
  • Is de onderneming aangesloten bij een garantiefonds?

Neem voor de zekerheid eens contact op met één van de medewerkers en kijk of jij je hier goed bij voelt. SGR is een garantiefonds waarbij veel partijen aangesloten zijn. Het voordeel hiervan is dat jij bent ingedekt tegen een eventueel faillissement van de organisatie en kan je dus met een gerust hart op reis gaan!